Tág Világ gyerekszemmel

Tág világos családi délelőtt egy diák szemével

2016. március 20. - márkszonja

(írta: Rafael Noé)

Az osztálynak nagy munka egy-egy délelőtt előkészülete. Ez úgy zajlik, hogy Dóra megírja a kis előadást, aztán sokszor elpróbáljuk. Az előadás most éppen arról szólt, hogy a királylány mindig csak az aranyfájával foglalkozott, de az apja hozzá akarta adni a lányát valakihez. A lány mindegyik kérőjét elutasította. A király(akit én alakítottam) dühében egy bakaraszt emberrel elvitette a fát. A lány kihirdette, hogy ahhoz megy feleségül, aki visszahozza neki. A kertészlegény látta, hogy hova vitték, előkerítette, és a királylány elé vitte. Így végül ő lett a boldog férj.

Miután begyakoroljuk az előadást, megrajzoljuk és meghajtogatjuk a kellékeket, és kiválogatjuk a kézműves csoportok résztvevőit az osztályból. Ezután már jöhet is a szombat! Mindig nagyon várjuk, hogy találkozhassunk a családi délelőttön az új, okos tág világos gyerekekkel.

Jó látni, hogy mennyien érdeklődnek a sulink iránt. Megértjük őket, mert nekünk tényleg nagyon jó! :-)

Ilyen volt a legutóbbi szombatunk:                

csaladi_delelott1.jpg

csaladi_delelott3.jpg

csaladi_delelott4.jpg

csaladi_delelott6.jpg

csaladi_delelott9.jpg

csaladi_delelott8.jpg                       

A bejegyzés trackback címe:

https://tagvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr698507642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása